Sprog og forståelse

Clara sidder og hygger sig sammen med August og siger: “Hvad siger du lille mand, hallo hvad siger du lille mand”

Jeg udtrykker: “Jeg tror ikke han siger noget, han kan jo ikke tale endnu”.

Clara: “Jo mor det siger far, at han godt kan”.

Jeg: “Når gør han det”.

Clara: “Ja August havde nemlig sagt til ham den anden dag, at han gerne ville sidde hos mig når jeg havde spist min sildemad”.

Laurids sidder og venter i bilen, mens Clara bliver afleveret i børnehaven, fra bilen har han kig udover fodboldbanerne. Traktor udbryder han da jeg sætter mig ind i bilen, jeg kigger selvfølgelig rundt for at se traktoren, men kan ikke se nogen. Kigger derefter om på Laurids, som stor strålende sidder og peger på den lille Kia Picanto som holder ved siden af vores bil.

Snakken er faldet på hvad jeg ønsker mig til min nært stående fødselsdag, pludselig udbryder min kære mand: “Hvad koster et halvt års abonoment til et fitness-center egentlig………”

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Facebook comments:

Skriv et svar