En ganske særlig dag

Nu er det hvis ved at være alt for længe siden der sidst er sket noget på denne side, så jeg fatter tasterne igen og beretter en lille historie fra livet.

Vores morgen startede som mange gange tidligere, Brian var tidlig afsted på arbejde, så tidligt at vi andre næsten ikke lægger mærke til at han lister ud af døren, nej jeg vender mig som regel om på den anden side for at nyde endnu en times søvn, med August ved min side.

“I dag er en ganske særlig dag” sådan starter bogen om Koko Koalas fødselsdag og ja det er en ganske særlig dag, der skal være Flakkemarked i børnhaven (den årlige sommerfest) Clara har øvet hele ugen på hemmeligheder og nu er vi kommet til den meget længe ventede dag hvor hende og alle vennerne skal stå på selen, som hun kalder det, mens alle fremmødte spændt ser til.

Det er også en ganske særlig dag fordi August har en slags fødselsdag, det er nemlig 4 mdr siden han kom til verden. Så det må vi hellere huske at fejre.

Formiddagen fik hurtigt ben at gå på, frisk luft skulle der til så hurtigt blev der aftalt en gåtur med Ane Mette, den blev dog lidt afkortet da voldsomme mørke skyer truede med at gøre turen til en våd fornøjelse, men så blev der istedet tid til en kop te og lidt kreativ snak.

Som altid bød dagens program også på vasketøj, så en maskinfuld blev lagt sammen og en hængt til tører i carporten.

Mens August tog sig en velfortjent eftermiddagslur, blev der bagt en af barndommens kager “Mariannes æblekage” som skulle doneres til børnehavens sommerfest, og så lige 3 plader fyldt med pølsehorn, ja hvad kan være nemmere at medbringe i madkurven, når man har små børn, en skålfuld gulerødder og tilsvarende agurker blev det også til.

Inden August igen slog øjnene op blev det også til en lille halvtimes hækling på Claras bolero.

Afsted til Flakkemarked og mødet med en børneflok der sprydlede af energi, de var bare så spændte. Og ja Laurids som ankom storsmilende sammen med Brian – det store smil skyldes ikke synet af moren men derimod den store mængde af 4-hjulede kørertøjes som havde fundet vej til Flakkemarked, biler er en imponerende størrelse i øjeblikket.

Der blev underholdt efter alle kunstens regler, der var heste, løver, en dame som blev savet over, en der kunne ligge på søm og ikke mindst sang fra små nervøse stemmer. Efterfølgende var der fællesspisning af medbragt pølsehorn, acrobatik opvisning, gummistøvlekast, hvem kan få ram på en pædagog, sækkevæddeløb og meget mere.

Clara blev også introduceret til hvad det vil sige at spille i en tombola, og ja hun vandt hele 3 gevinster. Som afslutning på det hele kom “Kai gummisko” og underholdt. 

3 meget trætte børn sover nu sødt i deres senge, alt imens der bliver gjort forberedelser til morgendagens lokale loppemarked, og lavet dej til flutes som skal medbringes til fødselsdag, og til min overraskelse fandt jeg bunden på den 5 kg. melpose som blev indkøbt i sidste uge, ja mel bliver ikke for gammelt her hos os.

Midt i alle dagens begivenheder glemt vi helt at fejre Augusts 4 mdr. dag, så nu er flaget stillet frem på bordet, for selvom man er lille og god til at tilpasse sig, skal en sådan særlig dag jo ikke glemmes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Facebook comments:

Skriv et svar